Nieuws

Regionaal en landelijke nieuws Landelijkniews WereldnieuwsFotoseries

Natuurseries

Familie evenementen en vakanties

Foto van de maand!!GenealogieOver computer virussen enzo!
De foto van de maand is een gekko die een vlinder probeert te vangen, deze foto is gemaakt door Aat. In de werkplaats op het terrein van de stichting in Costa Rica. Foto is genomen in, november 2019.

De genealogie-pagina’s zijn en worden flink uitgebreid.
Er wordt gewerkt aan een pagina voor elke oom/tante van vaderskant en moederskant. Om het overzichtelijk te houden is er een uitgebreide menustructuur gemaakt speciaal voor de genealogiepagina’s.
En natuurlijk ontbreekt veel informatie omdat niet alles op internet te vinden is. Graag ontvang ik informatie van familieleden a.u.b??!
Een bericht sturen dat kan: hier
Onderstaande informatie is ook van toepassing op Laptops, Tablets en Smartphones. Met Windows 10 heb je automatisch ook een anti-virusprogramma dit heet “Windows Defender”. Er zijn ook nog ander problemen zo als “Ransomware”.
Het “schoon” houden van een computer is vooral goed opletten wat je aanklikt op internet, app stores en via onbekende e-mails. Kijk hiervoor op b.v. mijnonlineidentiteit en wiki/Computervirus ook hier is veel nuttige informatie consumentenbond Bij zoeken op internet LET GOED OP!! er zijn ook onbetrouwbare sites.
Wil je ook van dat gebel af!DigiD en wat kan je ermee? Minder informatie?
Wat is het Bel-me-niet Register? Op 1 oktober 2009 is het Bel-me-niet register opgericht. Het doel van dit register is het verminderen van irritatie bij consumenten over telemarketing.
Heb jij last van SPAM?
Het is mogelijk om de hoeveelheid SPAM te verminderen ga naar ACM en lees welke mogelijkheden er zijn.
Overheden, nationale organisaties, politie, zorg en veel zorgverzekeraars; Zijn aangesloten bij DigiD. Je kunt meer met je DigiD dan je belastingaangifte doen. website van DigiD

MijnOverheid
Alle persoonsgegevens die de overheid van je heeft, kun je op MijnOverheid bekijken.
Zo word je onvindbaar op Google Overgenomen uit “HCC NieuwsFlash” van 04-06-2014 Als je er moeite mee hebt dat mensen bepaalde informatie over je kunnen vinden op Google, kan je nu de zoekmachine vragen deze informatie te weren uit de zoekresultaten.
Naar het formulier ….